Ma 2018. július 18. szerda, Frigyes napja van.

Közadattár
Google PageRank

 

 
Kezdőlap arrow Településünkről arrow Látnivalók arrow Képgaléria
 
Galéria

Jelenleg összesen 325 kép van a kategóriákban.
Jelenleg 15 kategória van ebben a galériában.
oldal « 1 2
Kategóriák

2009. október 24-én Detk Község Önkormányzata ajándékát, a lélekharangot  Gömör megyei Péterfalva  ( Szlovákia ) önkormányzatának és lakóinak adtuk át ünnepélyes keretek között.

Ebből az alkalomból 40 fős detki delegáció volt jelen az ünnepségen, valamint jelen volt  a harang alkotója Máté István szobrász művész és Both László erdélyi fafaragó, aki a haranglábat készítette.
A harangot a község templomában a rozsnyói püspök titkára szentelte fel. Az ünnepségen résztvett Detk község plébánosa Urbán Imre is.
A harangot Pelle Sándor polgármester a templomban adta át a község nevében Köböl Gyula polgármesternek a két testület jelenlétében.Önkormányzati könyvtárunk felvette Wass Albert nevét, tekintse meg az ünnepségen, 2009. június 19-én készült felvételeinket.


- A városok és falvak ünnepévé vált a Nemzeti Vágta -
 
Idén ismét megmozdul Magyarország. Május 30-án lezárják a Hősök terét, hogy azt a teljes pünkösdi hétvégére lóversenypályává alakítsák. A homokban az ország különböző településeinek lovai és lovasai vágtáznak majd egy gyönyörű huszárszablyáért és a 30 milliós fődíjért. A fesztivál középpontjában idén is a lovashagyományok bemutatói, a fergeteges huszárrohamok, a lovasparádék lenyűgöző látványvilága, valamint a települések bemutatkozását szolgáló Vágta Korzó áll majd.

A 2009-es Nemzeti Vágta előfutamainak beosztása:

9. előfutam:  Isaszeg, Komárom, Detk, Villány, Zamárdi, Szigetvár
Jelenleg 15 kategória van ebben a galériában.
oldal « 1 2

Powered by: PonyGallery ML
Version 2.4.0, BUILD 20070806
 
 
© 2018 www.detk.hu - Detk Község Önkormányzatának honlapja
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint